[O1] żarówki dwu kolorowe - biało -pomarańczowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarol
    Drive
    • 2009
    • 48

hej,
    Zwracam uwagę na pewien problem, ktory pojawił się w mojej dyskusji z Superbmanem.
    Generalnie chodzi o to, zeby "wyłapywać" ogloszenia osob, ktore dzialaja na OCP komercyjnie i je przenosić.
    Znaczy na razie jeszcze przenosić i ewentualnie zwracać uwagę w powiadomieniach na to, a jak nie poskutkuje, to podjąć bardziej zdecydowane kroki.

Przy okazji prosilbym tez o przesuniecie tych tematów, ktore sa ponizej i ewentualnie innych na forum komercyjne, bo ja tymczasowo jest na bardzo wolnym łączu i jest z tym tragedia.

Oto przebieg korespondencji:
    Zamieszczone przez Superbman
    Cześć,jakiś czas temu po tym jak wystawiłem kilka czesci w dziale sprzedam,przeniosleś je do działu ogloszeń komercyjnech,jest to dla mnie zrozmiałe ,bo po to powstał ten dział.Piszę jednak, bo zauważylem ,ze inni ludzie tez trudniacy sie sprzedazą zarobkową czesci na forum(Grygy, adrainek1982,Speedy) wystawiaja swe ogłoszenia w dziale ogloszeń drobnych ,ktory jest jkby nie było popularniejszy od komercyjnego. W zwiazku z tym piszę by spytać czy ja rownież mogę wystawić moich kilka części w dziale oglsozeń drobnych.

Pozdrawiam
    Moja odp:
    Witam,
    Pozostań proszę przy dziale komercyjnym.

Co do tych osób, to po prostu nie stosują się do regulaminu. :x
    Niestety ostatnio mam mało czasu, zeby to wyłapywać, a i reszta administracji też jakaś rozbiegana.

Jesli mógłbyś podesłać mi linki do ogłoszeń, o ktorych wspomniałeś, to bym je poprzenosił na komercyjne.

Z gory dzieki.

Pozdro,
    MK

Zamieszczone przez Superbman
    Czesc, ok rozumiem

Wiesz ja nie chcę tutaj pełnić roli jakiegos denuncjatora tylko,że to działa tak,ze jak faktycznie "handlarze" zaczna umieszczać tam swoje ogłoszenia to to bedzie mialo sens bo ludzie będą tam zaglądac bo teraz to "dzial komercyjny" świeci pustkami i nikt tam nie zagląda.

Generalnie chodzi o oglszenia Grygiego,Speediego i Adrianka1982. Ja doskonale zdaje sobie sprawę ,że moderowanie tego forum to nie jest Wasz jedyne zajęcie :diabelski_usmiech dlatego tylko szepnij slowko jak możesz kolegom adminom ,ze jak sie pojawi ogloszenie w drobnych jednego z tych uzytkownikow to przeniesc go,a potem to Ci uzytkownicy już się nauczą i będzie po klopocie )

Pozdro
    Sorry za zawaracanie gitary.
    Moja odp.
    Hej,
    Nie ma mowy o denuncjacji.
    Zostalo to podzielone w konkretnym celu. Na dluzsza mete ma byc po porstu łatwiej i wygodniej. Jesli userzy nie będą respektowąć obecnego rozdzialenia ogloszen drobnych od zarobkowych, to nie będzie to mialo sensu.
    Będziemy bardziej zwracać na to uwagę.

Dzięki serdeczne za pomoc i zwrocenie uwagi na to.

Pozdro,
    MK
  • zgucio
    Rider
    • 2007
    • 691

Mam pytanie czy nie wie ktoś gdzie można kupić żarówki dwu kolorowe. Chce przerobić tylne światła w mojej OI po lifcie w ten sposób że jak włącze kierunek to żeby świecił w dwóch miejscach tzn w orginalnym i wtym gdzie jest światło wsteczne i dlatego interesuje mnie żaróweczka dwu kolorowa. przerobiłbym odpowiednio instalacje aby tak świeciło. Nie iwiecie czy robią coś takiego mogą być diodowe.

Jeśli nie to najwyżej przerobić trzeba będzie trochę lampy nawiercić ładnie nową dzirę w obuwodie.

A może ktoś już próbował robić coś takiego?
    ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• phrix
      L&K
      • 2007
      • 1000
      • Audi
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Nie spotkałem sie z czyms takim jak zarowki 2 kolorowe. Mysle ze cos takiego nie istnieje bo skad by się brał 2 kolor ??

Wiem ze na forum ludzie kombinowali doczepiajac dodatkowe kierunki LED w lampach ale nie było to ani ładne ani bezpieczne. Jeżeli uważasz, że twoje żarówki sa za słabe może warto je wymienić na wzmocnione bosche daja duzo wiecej barwy. Osobiście nie polecam zabaw w dorabianie świateł .... ale to twoje życie i pieniadze.
      Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• nico21
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 2640
        • Volkswagen

dwa kolory w jednej żarówce to raczej tylko i wyłącznie LED. Musi to dość ciekawie wyglądać
        DACAR.team

Komentarz

Pracuję...